WEBCAM PARTIA TOPLIȚA INCEPATORI

Una dintre cele mai interesante atracții turistice din Toplița o reprezintă bobul de vară - Alpine Coaster care iți oferă o porție zdravănă de adrenalină și o distracție pe cinste. Cu o lungime de aproximativ 2 km, Alpine Coaster este cel mai lung traseu de bob din țară.

PARTIA DE INCEPATORI TOPLITA

PARTIA DE SCHI  INCEPATORI TOPLITA. PARTIA DE SANIE TOPLITA

Domeniul schiabil Toplita se afla la poalele muntilor Calimani la aproximativ 3 km de centrul orasului Toplita. Dispune de 3 partii cu grade de dificultate diferite.

Daca inca nu esti pregatit pentru experienta pe schiuri, partia Toplita va pune la dispozitie o partie de sanie amenajata. Este deservita de o banda rulanta care asigura transportul.

Fiecare turist care ajunge pe domeniul schiabil Toplita se poate bucura de frumusetea iernii si poate desfasura diverse activitato specifice acestui anotimp. Pentru tarife de acces pe partia de sanie, clic aici.

VREMEA IN TOPLITA

1/2

WEBCAM TOPLIȚA

Descoperă și alte imagini live surprinse de camerele web de la Toplița. Vezi toată distracția de la pârtiile de schi din Toplița, Alpine Coaster sau de la centrul de echitație al pensiunii Baciu.