WEBCAM PÂRTIA TOPLIȚA

Cu webcam de la pârtia Toplița nu ratezi distracția de pe pârtiile de schi din Toplița. Imaginile care acoperă 360 de grade oferă o panoramă perfectă. Ai vedere spre pârtiile Bradul și Măgheruș și nu în ultimul rând către pensiunea Baciu și centrul de închirieri echipament sportiv. 

WEBCAM PARTIA TOPLITA 

Partia de schi Toplita. Partia Bradul - usoara | Magherus grea

Domeniul schiabil Toplita se afla la poalele muntilor Calimani la aproximativ 3 km de centrul orasului Toplita. Dispune de 3 partii cu grade de dificultate diferite.

 

Petru incepatori exista doua variante. Partia Bradul cu o lungime de 1200m deservita de un teleschi si o alta partie pentru incepatori deservita de o banda rulanta.

Schiorii cu experienta au la dispozitie partia Magherus cu o lungime de 470m avand un nivel de dificultate ridicat. Aceasta partie este deservita de un teleschi cu o capacitate de 670 perosne/ora.

Accesul pe partiile de schi Bradul si Magherus este destinata doar persoanelor care schiaza. Este interzisa intrarea cu sanii si alte obiecte de alunecare pe zapada improvizate.

 

In partea superioara a partiei Bradul si Magherus gasiti centre de inchiriat echipament sportiv. Exista cateva zone de relaxare unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Achizitionarea skipasului se poate face la baza partiei sau in partea superioara, la ghiseele special amenajate.

 

Partia Bradul din domeniul schiabil Toplita este destinata schiorilor incepatori, avand un grad de inclinatie mic. Este ideala pentru lectile si cursurile de schi alaturi de un monitor de schi. Daca esti in cautarea unui instructor de schi profesionist, click aici.

VREMEA IN TOPLITA

1/2

DOMENIUL SCHIABIL TOPLITA

partia toplita decupat.jpg

WEBCAM TOPLIȚA

Descoperă și alte imagini live surprinse de camerele web de la Toplița. Vezi toată distracția de la pârtiile de schi din Toplița, Alpine Coaster sau de la centrul de echitație al pensiunii Baciu.