WEBCAM PARTIA BRADUL TOPLITA

PARTIA BRADUL TOPLITA

PARTIA DE SCHI BRADUL TOPLITA. DIFICULTATE USOARA

Partia BRADUL din Toplita se afla la poalele muntilor Calimani la aproximativ 3 km de centrul orasului Toplita. Este deservita de un teleschi cu o lungime de 820 m avand o diferenta de nivel de 125 m. Capacitatea instalatiei de teleschi Bradul are  o capacitate de 670 de persoane/ora, crosele fiind pentru doua persoane.

Partia Bradul dispune de instalatie de nocturna care functioneaza in fiecare zi. Pe Partia Bradul exista instalatii de producere a zapezi artificiale cu ajutorul tunurilor de zapada.

 

Accesul pe partia de schi Bradul este destinata doar persoanelor care schiaza. Este interzisa intrarea cu sanii si alte obiecte de alunecare pe zapada improvizate.

 

In partea superioara a partiei Bradul gasiti centre de inchiriat echipament sportiv. Exista cateva zone de relaxare unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Achizitionarea skipasului se poate face la baza partiei sau in partea superioara, la ghiseele special amenajate.

 

Partia Bradul din domeniul schiabil Toplita este destinata schiorilor incepatori, avand un grad de inclinatie mic. Este ideala pentru lectile si cursurile de schi alaturi de un monitor de schi. Daca esti in cautarea unui instructor de schi profesionist, click aici.

VREMEA IN TOPLITA

DOMENIUL SCHIABIL TOPLITA

partia toplita decupat.jpg

PARTII DE SCHI TOPLITA

Partie usoara

Partia Bradul

Partie medie

Partia Sulinar

Partie usoara

Partia Stadion

Partie grea

Partia Subteleferic

Partie medie

Drumul Rosu

Partie grea

Partia Lupului

IMAGINI LIVE PARTIA TOPLITA

WEBCAM PARTII DE SCHI TOPLITA

Partia Bradul

Partia Toplita 360

Partia de Sanie

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro