WEBCAM PÂRTIA BRADUL TOPLIȚA

Pârtia de schi Bradul din Toplița este destinată schiorilor începători și celor care învață să schieze. Este o pârtie de dificultate ușoară cu o pantă constantă și o lățime apreciabilă. Aici se fac lecții de schi și snowboard pentru începători.

PARTIA BRADUL TOPLITA

PARTIA DE SCHI BRADUL TOPLITA. DIFICULTATE USOARA

Partia BRADUL din Toplita se afla la poalele muntilor Calimani la aproximativ 3 km de centrul orasului Toplita. Este deservita de un teleschi cu o lungime de 820 m avand o diferenta de nivel de 125 m. Capacitatea instalatiei de teleschi Bradul are  o capacitate de 670 de persoane/ora, crosele fiind pentru doua persoane.

Partia Bradul dispune de instalatie de nocturna care functioneaza in fiecare zi. Pe Partia Bradul exista instalatii de producere a zapezi artificiale cu ajutorul tunurilor de zapada.

 

Accesul pe partia de schi Bradul este destinata doar persoanelor care schiaza. Este interzisa intrarea cu sanii si alte obiecte de alunecare pe zapada improvizate.

 

In partea superioara a partiei Bradul gasiti centre de inchiriat echipament sportiv. Exista cateva zone de relaxare unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Achizitionarea skipasului se poate face la baza partiei sau in partea superioara, la ghiseele special amenajate.

 

Partia Bradul din domeniul schiabil Toplita este destinata schiorilor incepatori, avand un grad de inclinatie mic. Este ideala pentru lectile si cursurile de schi alaturi de un monitor de schi. Daca esti in cautarea unui instructor de schi profesionist, click aici.

VREMEA IN TOPLITA

1/2

DOMENIUL SCHIABIL TOPLITA

partia toplita decupat.jpg

WEBCAM TOPLIȚA

Descoperă și alte imagini live surprinse de camerele web de la Toplița. Vezi toată distracția de la pârtiile de schi din Toplița, Alpine Coaster sau de la centrul de echitație al pensiunii Baciu.