PARTIA STADION

TELESKI

TUNURI

MANCARE

INCHIRIERI

SKIPASS

WEBCAM

PARTIA DE SCHI STADION POIANA BRASOV

PARTIE CU NIVEL DE DIFICULTATE USOR

Partia STADION se afla la baza masivului Postavaru in spatele statiei de plecare a telegondolei EXPRES Postavaru. Accesul catre partie se face in partea superioara din imediata apropiere a statiei de autobuz. In partea inferioara a partiei de schi STADION accesul se face din drumul de legatura cu partia Lupului inferior.

Este o partie destinata schiorilor incepatori, in special al copiilor. Aici gasesti monitori de schi bine instruiti pentru schi si snowboard. Transportl pe cablu este asigurat de un teleschi cu o lungime de  301m si poate asigura transportul a 900 de persoane/ora.

Pe partia de schi Stadion gasesti centre pentru inchirierea echipamentului de schi cat si pentru snowboard. Exista cateva spatii de relaxarae unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Programul partiei de schi este de luni pana duminica intre orele 09 - 16.

 

Cu o inclinatie foarte mica, partia de schi Stadion este una dintre cele mai bune partii atunci cand pui pentru prima data schiurile in picioare. Poti rezerva din timp un instructor de schi pentru cateva lectii private care cu siguranta iti deschid apetitul pentru schi. 

Daca partia de schi Stadion nu mai este o provocare si simti ca poti sa treci la un nivel superior, poti sa incerci Partia Bradul, care este mai lunga si cu un grad de inclinare ceva mai mare, este tot pentru incepatori.

  

Tarifele pentru teleschiul Stadion le gasesti, aici.

INFO PARTIA STADION

GRAD DE DIGICULTATE - USOARA

altitudine de plecare

1040 m

altitudine de sosire

1010 m

lungime partie

430 m

diferenta de nivel

30 m

latime medie

30 m

Partie usoara

Partia Bradul

Partie medie

Partia Sulinar

Partie usoara

Partia Stadion

Partie grea

Partia Subteleferic

Partie medie

Drumul Rosu

Partie grea

Partia Lupului

WEBCAM POIANA BRASOV
IMAGINI LIVE HOTEL TELEFERIC

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro