PARTIA BRADUL

TELESKI

TUNURI

NOCTURNA

MANCARE

INCHIRIERI

SKIPASS

WEBCAM

PARTIA DE SCHI BRADUL POIANA BRASOV

PARTIE CU NIVEL DE DIFICULTATE USOR

Partia BRADUL se afla la baza masivului Postavaru chiar in fata statiei de plecare a telecabinei Capra Neagra. Este deservita de un teleschi cu o lungime de 455 m avand o diferenta de nivel de 77 m. Capacitatea instalatiei de teleschi Bradul are  o capacitate de 900 de persoane/ora, crosele fiind pentru o singura persoana.

Este singura partie din Poiana Brasov care dispune de instalatie de nocturna. Pe Partia Bradul exista instalatii de producere a zapezi artificiale cu ajutorul tunurilor de zapada.

 

Accesul pe partia de schi Bradul este destinata doar persoanelor care schiaza. Este interzisa intrarea cu sanii si alte obiecte de alunecare pe zapada improvizate.

 

La baza partiei Bradul gasiti centre de inchiriat echipament sportiv. Exista cateva zone de relaxare unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Tot in partea de jos a partiei gasiti si o caserie pentru achizitionarea skipasului.

 

Partia Bradul Poiana Brasov este destinata schiorilor incepatori, avand un grad de inclinatie mic. Este ideala pentru lectile si cursurile de schi alaturi de un monitor de schi. Daca esti in cautarea unui instructor de schi profesionist, click aici.

 

O alternativa la partia de schi Bradul din Poiana Brasov este partia Stadion pentru incepatori ideala pentru initierea copiilor. 

INFO PARTIA BRADUL

GRAD DE DIGICULTATE - USOARA

altitudine de plecare

1106 m

altitudine de sosire

1035 m

lungime partie

612 m

diferenta de nivel

71 m

latime medie

70 m

Partie usoara

Partia Bradul

Partie medie

Partia Sulinar

Partie usoara

Partia Stadion

Partie grea

Partia Subteleferic

Partie medie

Drumul Rosu

Partie grea

Partia Lupului

WEBCAM POIANA BRASOV
IMAGINI LIVE PARTIA BRADUL

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro