PARTIA BRADUL

TELESKI

TUNURI

NOCTURNA

MANCARE

INCHIRIERI

SKIPASS

WEBCAM

PARTIA DE SCHI BRADUL TOPLITA

PARTIE CU NIVEL DE DIFICULTATE USOR

Partia BRADUL se afla la poalele muntilor Calimani, la 3km de centrul orasului Toplita. Dispune de un teleschi cu o lungime de 820 m avand o diferenta de nivel de 125 m. Capacitatea instalatiei de teleschi Bradul este de 670 de persoane/ora, crosele fiind pentru doua persoane.

Chiar daca se lasa seara, pe partia de schi Bradul din Toplita se schiaza, datorita instalatiei de nocturna. Pe Partia Bradul exista instalatii de producere a zapezi artificiale cu ajutorul tunurilor de zapada.

 

Accesul pe partia de schi Bradul este destinata doar persoanelor care schiaza. Este interzisa intrarea cu sanii si alte obiecte de alunecare pe zapada improvizate.

 

In imediata apropiere a partiei Bradul gasiti centre de inchiriat echipament sportiv. Exista cateva zone de relaxare unde se poate bea un ceai fierbinte sau un vin fiert. Casele de bilete le gasiti la baza partiei cat si in partea superioara. Pentru mai multe informatii despre tarife si skipass, click aici.

 

Partia Bradul Toplita este destinata schiorilor incepatori, avand un grad de inclinatie mic. Este ideala pentru lectile si cursurile de schi alaturi de un monitor de schi. Daca esti in cautarea unui instructor de schi profesionist, click aici.

INFO PARTIA BRADUL Toplita

GRAD DE DIGICULTATE - USOARA

altitudine de plecare

860 m

altitudine de sosire

730 m

lungime partie

1200 m

diferenta de nivel

130

latime medie

60 m

DOMENIUL SCHIABIL TOPLITA

PARTII DE SCHI SI SNOWBOARD

Partie usoara

Partia Bradul

Partie medie

Partia Sulinar

Partie usoara

Partia Stadion

Partie grea

Partia Subteleferic

Partie medie

Drumul Rosu

Partie grea

Partia Lupului

WEBCAM DOMENIUL SCHIABIL TOPLITA
IMAGINI LIVE PARTIA BRADUL TOPLITA

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro