inchirieri biciclete.jpg

INCHIRIERI

BICICLETE ELECTRICE

Iti petreci vacanta in zona Bran - Moieciu ?

Rezerva unul din tururile nostre cu o bicicleta electrica.

ACTIVITĂȚI POPULARE

FUNsy este un centru de inchirierea bicicletelor electrice pentru agrement si plimbari in zona Bran - Moieciu. Am pregatit pentru tine mai multe trasee spectaculoase pe care abia asteptam sa le parcurgem impreuna pe bicicleta.

 • Plimbari de agrement

  Disponibil ZILNIC

  Plimbarile de agrement cu o bicicleta electrica se desfasoara in zona Bran - Moieciu. Am pregatit pentru tine mai multe trasee. Putem sa vizitam imprejurimile, sa colindam localitatile din preajma cu peisaje de vis: Fundata, Sirnea, Cheile Gradistei sau o tura prin Bran.

 • Ture de jumatate de zi

  Disponibil ZILNIC

  Tururile de o jumatate de zi se intind pe o durata de aproximativ 3 ore si iti ofera posibilitatea de-a descoperi locuri noi. Privelistile minunate sunt la tot pasul. 

  Pe durata unui tur, parcurgem o distanta cuprinsa intre 20 si 30 km pe drumuri forestiere si poteci.

 • Tururi de o zi

  Disponibil cu PROGRAMARE

  Vrei sa ai parte de aventura vietii tale? Atunci turul de o zi este alegerea perfecta. Cu bicicletele electrice este mai usor sa ajungi in zone indepartate si salbatice. Muntii Piatra Craiului ofera peisaje uimitoare, iar de cealalta parte Bucegii se arata in zare.

 
fat bike-min.jpg

FUNsy.ro - pe bicicleta

FUNsy a aparut din dorinta unui grup de iubitori ai muntelui care si-au propus sa arate si altor prieteni frumusetile montane ce ne inconjoara la fiecare pas.

În sezonul cald, FUNsy va propune excursii cu bicicleta electrică în mijlocul naturii, în zona Bran – Moeciu. Am organizat mai multe trasee cu peisaje incredibile din munții Piatra Craiului și Bucegi, cu păduri și munți la fiecare pas, foarte accesibile cu o bicicletă electrică.

 
activitatile noastre.jpg

ACTIVITATILE NOASTRE

E-BIKE ADVENTURE
SCHI & SNOWNOARD
 

CUM NE EVALUEAZA CLINETII.

UNDE NE GASITI PENTRU DISTRACTIE LA MUNTE

Cum ajung:

Locatia se afla pe DN 73 din directia Brasov (km. 99 + 220m) adica la 33 km ~ 45 min cu masina; 22 km de Râsnov; 9,3 km distanta de Castelul Bran si 2,5 km de Fundata 

Adresa:

Pensiunea Cetatea Carului, DN73 53, Drumul Carului, 507132

Telefon:

0744.33.22.34

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro