CARACTERISTICI TRASEU:

lungime : 17 km drum asfaltat si pietruit
urcare : 366 m
coborare : 366 m
dificultate : usor
durata estimativa : 1.30 - 2.00 ore

Visit CIOCANU este un traseu cu o dificultate usoara. Traseul are ca scop o plimbare relaxanta cu bicicleta electrica pana la Ciocanu si retur. Se merge pe drum de asfalt si mici portiuni de drum pietruit.

De-a lungul traseului se pot admira peisajele de vis, muntii Piatra Craiului si muntii Bucegi de cealalta parte. Durata intregului traseu este de aproximativ 1 ore si jumatate, maxim 2 ore, timp in care avem timp sa savuram fiecare moment.

Este un traseu de dificultate medie, dar poate fi practicat de oricine.

Satul Ciocanu este acel loc in care ai vrea sa te muti, sa traiesti in liniste, la poalele muntelui si sa-ti cresti copiii in aer curat. Fara garduri, cu vegetatie multa, vecini razleti, cate-un tovaras de joaca patruped si muntii bogati ai Bucegilor si Pietrei Craiului. Intreg Culoarul Rucar-Bran are presarate pe ici pe colo sate arhaice, parca ferecate in vai adanci si dealuri inalte. Numai ochi sa avem pentru a le descoperi!

Daca va veti pune intr-un loc strategic, mai inalt, puteti zari si covorul de muschi verde al Muntilor Bucegi, dar si semetul Masiv al Pietrei Craiului.

Accesul cu masina pana in acest sat se face pe un drum de tara, asadar fiti cu bagare de seama, in special iarna, cand puteti avea nevoie de plug. Indiferent de anotimp luati-va rucsacul in spate si faceti o plimbare pe crestele muntilor, admirand puritatea naturii.

Alte tururi asemanatoare

fat e-bike adventure ȘIRNEA

Tur ghidat Șirnea

Satul Șirnea merită vizitat, fie și pentru o zi, dacă nu aveți mai mult timp! La poalele Pietrei Craiului, localitatatea Șirnea ascunde adevărate monumente istorice cu o vechime de 300 de ani.

FUNsy

fat e-bike adventure BRAN

Cu bicicleta la Bran

Castelul Bran, unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din tara noastra, are in spate o istorie extrem de interesanta si o multime de secrete fascinante ce te inconjoara la fiecare pas.

FUNsy

fat e-bike adventure FUNDATA

E-bike tur Fundata

Fundata este un sat între Piatra Craiului și muntii Bucegi, la o altitudine considerabilă, neatins de caniculă și de aglomerație. Se pare că toate au rămas mai jos, în Bran și Moeciu.

FUNsy

e-bike tur CHEILE GRADISTEI

Cheile Gradistei pe bicla

Cheile Gradistei din regiunea Bran-Moeciu impresioneaza prin peisajele minunate, asta datorita altitudinii, un adevarat spectacol grandios al naturii ce va dezvaluie Craii Carpatilor.

FUNsy

fat e-bike adventure PESTERA

Visit Peștera - e-bike tur

Satul Pestera este ascuns între munți, pe de o parte profilându-se Bucegii, pe de alta Piatra Craiului, acest sat avand o viață cu un ritm lent, veșnic, care îți inspiră liniște și te poartă într-un trecut frumos.

FUNsy

e-bike tur CIOCANU

Tur electric la CIOCANU

Satul Ciocanu este acel loc in care ai vrea sa te muti, sa traiesti in liniste, la poalele muntelui si sa-ti cresti copiii in aer curat. Fara garduri, cu vegetatie multa, vecini razleti,

FUNsy

Vrei mai mult de o plimbare? Alege un tur mai lung.

Tur de jumatate de zi

Am pregatit cateva trasee de neuitat pe care le parcurgem cu bicicletele electrice special concepute plimbarilor pe drumuri accidencate si poteci de munte.

Tur de o zi intreaga

Am pregatit cateva trasee de neuitat pe care le parcurgem cu bicicletele electrice special concepute plimbarilor pe drumuri accidencate si poteci de munte.

Tur cu bicicleta electrica in localitatea Ciocanu

Visit Ciocanu

CONTACT

WEBCAM

INFORMATII

SOCIAL

Intra in comunitatea nostra

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by FUNsy.ro